2022. június 27., hétfő

Füredi János nyert!

Füredi János

Mint köztudott a hétvégén időközi választásra került sor Békés 1.számú választó kerületében. A 2019-es őszi önkormányzati választás végeredményét újra megerősítette a Kálmán Tibor polgármester által vezetett városvezetés. Újra 7:4 az arány a várost vezető a KDNP-nek.
HirdetésMint köztudott a hétvégén időközi választásra került sor Békés 1.számú választó kerületében. A 2019-es őszi önkormányzati választás végeredményét újra megerősítette a Kálmán Tibor polgármester által vezetett városvezetés. Újra 7:4 az arány a várost vezető a KDNP-nek.

Füredi János nyerte az időközi választást

 


Ide tartózó hír, hogy az 1. sz. választókerületben nagyon alacsony volt az időközi választáson a részvételi arány (15,69 %). A névjegyzékben szereplő választópolgárok száma: 2.103 fő. Ebből összesen 330 fő élt állampolgári lehetőségével az-az elment szavazni. Vélhetően a távol maradtakat nem tudta meggyőzni és az urnák elé vinni a Mi Hazánk mozgalom és képviselője Földesi Mihály.

Úgy tűnik az eredmények alapján, hogy a város ezen részén lakók a jelenlegi városvezetés politikája támogatják. Földesi Mihály mindössze 102 szavazatot kapott. Földesi Mihály egyébként sportszerűen gratulált Füredi János képviselő úrnak a győzelméhez.Lakatos Gyula


Hirdetés